I Brynet 8240 bor du

centralt og roligt

Området består af flere forskellige typer ejendomme, som alle er bygget på bæredygtige principper med fokus på at udnytte sollyset optimalt.

området

Tæt på uddannelser samt alt det andet gode

Her er grønne kiler med borde, bænke, grill- og bålpladser, børnehave, boldbaner og udendørs fitnessredskaber m.m., og så er alt videoovervåget for at skabe et trygt miljø i hele området.

I selve bebyggelsen finder du både caféliv og indkøbsmuligheder. Køb billigt ind i Netto eller gå en tur i Meny med MIBmadmarked, som byder på specialiteter fra lokale producenter i Danmark, hvis der skal dækkes op med lækre specialiteter. Du kan også gå på Café Mad-Glad og se live musik. Ønsker du et større udvalg af forretninger, er der flere spændende muligheder i Veri Center, der ligger inden for få hundrede meter.

Søger du indkøb og underholdning længere væk kan du evt. benytte bebyggelsens delebilordning.

Uddannelse
Shopping
Caféer
Skov + Strand
Letbanen
Kultur

faciliteter

Omgivelserne giver
masser af muligheder

Brynet 8240 er virkelig tæt på både natur, kultur og shopping. Du kan nyde friluftslivet fra de store, skønne terrasser flere af dem med udsigt over Aarhus Bugten og Riis Skoven.

Men du kan også hurtigt tage en tur på stranden ved Bellevue eller Den Permanente. Eller du kan gå eller løbe dig en tur i Riis Skoven.

beliggenhed

I Brynet 8240 bor du tæt på det hele

Tæt ved studiet, skoven, stranden, shopping, café og alt det andet.

Omgivelserne

Naturkoncept for hver af blokkene

Området er etableret med et naturkoncept, som indeholder grønne kiler, grill- og bålpladser, fodboldbaner, børnehave og indkøbsmuligheder. Der er desuden mulighed for at deltage i delebilsordning, hvor der stilles biler til rådighed fra Tadaa!.

Området er forsynet med DAS-anlæg, som giver ekstra god mobildækning – selv i den underjordiske p-kælder. Området forsynes ligeledes med tv og bredbånd via Stofa.

Naturkoncept

Et kreativt møde mellem gammelt og nyt

På det tidligere erhvervsområde ved Bryggervej kan du opleve et kreativt møde mellem gammelt og nyt.

De gamle buer fra Aarhus Sporvejes garageanlæg er bevaret som et flot arkitektonisk ikon, der erindrer os om Brynet 8240 centrale beliggenhed i forhold til den nye letbane, busser og supercykelstien, som alle kan føre dig ind til centrum af Smilets By og de mange tilbud.

Smilets By

Et attraktivt udgangspunkt for at få det meste ud af Aarhus

Glæd dig over de mange og åbne, grønne linjer med alsidig natur, stisystemer og et varieret facadeudtryk. Og kommer der børn til, eller har du dem med, er der vuggestue, børnehave, skole og indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Så uanset om du prioriterer at bo for dig selv eller ønsker at dele din hverdag med en roommate eller din lille familie tæt på by, skov, strand og vand – og med det pulserende liv i Smilets By inden for cykelafstand – er Brynet 8240 et attraktivt udgangspunkt for at få det meste ud af Aarhus. Bliv eller forbliv aarhusianer!

Citat

Brynet 8240 er primært for dig, der vil bo tæt på byen, studiet, stranden, skoven og indkøbsmuligheder.
Her er skønne 1-2-3- og 4-værelses lejligheder for singler, par, familier og roomies, der kan deles.

Den direkte vej til din nye lejlighed

Du kan altid kontakte os direkte for reservation eller øvrige spørgsmål.
Cookie- og privatlivspolitik